Crowdfunding
Crowdfunding

Crowdfundactie

Actueel

08-11-2020 00:00:00
  Helderse Molenstichting “De Onderneming&rdquo...
06-10-2020 00:00:00
De Helderse Molenstichting “De Onderneming” doet dit jaar voor het eerst mee aan ...
17-06-2020 00:00:00
Helderse molenstichting De Onderneming en Helder Vastgoed BV zijn opgetogen over de toekenning van een half miljoen euro subsidie door het Wa...

Vriendenloterij .. lees s.v.p. verder
05-11-2019 00:00:00

Vriendenloterij ….. lees s.v.p. verder  

 

De Helderse Molenstichting “De Onderneming” gaat samenwerken met de Vriendenloterij. Dit houdt in dat je, door mee te spelen met de Vriendenloterij, de Helderse Molenstichting “De Onderneming”  financieel kan ondersteunen. Kies je voor “De Onderneming”  als goede doel, dan gaat de helft van jouw maandelijkse inleg direct naar de clubkas van ons en dat kunnen wij goed gebruiken !!

 

Wat is de VriendenLoterij?
De VriendenLoterij wil een vriend zijn voor alle Nederlanders. Voor mensen die een steuntje in de rug nodig hebben om mee te kunnen doen in de samenleving. En voor deelnemers die grote prijzen, oplopend tot €100.000,- kunnen winnen.

Bij de VriendenLoterij is je mobiele nummer je lotnummer. Als loterijdeelnemer heb je de mogelijkheid om mee te spelen voor een zelfgekozen goede doel, club of vereniging. De helft van je inleg gaat direct naar de clubkas van het door jou gekozen doel. De VriendenLoterij is een loterij waar iedereen wint. De goede doelen én de deelnemers.
Een lot kost € 13,50. De VriendenLoterij heeft 12 maandelijkse trekkingen en twee extra trekkingen, in juli en november. Een lot dat een jaar lang meespeelt in 14 trekkingen, levert het goede doel dus €95,- op!

 

Wat betekent dit voor de Helderse Molenstichting “De Onderneming”?
Door deze samenwerking kun je er vanaf nu voor kiezen om specifiek voor de Helderse Molenstichting “De Onderneming”  mee te gaan spelen met de VriendenLoterij. Dit betekent dat de helft van ieder lot waarmee je meespeelt, direct naar de clubkas van de Helderse Molenstichting “De Onderneming”  gaat.

 

Speel je al mee? Pas dan je goede doel aan naar de Helderse Molenstichting “De Onderneming”!
Neem je op dit moment al deel aan de VriendenLoterij, dan kan je eenvoudig het goede doel waarvoor jij meespeelt aanpassen, zodat je vanaf nu de Helderse Molenstichting “De Onderneming”   gaat steunen met jouw deelname.

 

Speel je nog niet mee en wil je dat wel gaan doen neem dan eerst contact op met het bestuur voordat je een lot koopt !! Wie wil helpen hier meer bekendheid aan te geven laat het ons ook weten ! Stuur een e-mail naar HelderseMolens@gmail.com en we nemen contact op !

 

  

Vriendenloterij